https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_09.png
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_11.png

АГЕНЦИЈА ЗА МАРКЕТИНГ КОМУНИКАЦИИ

Работи со MKMedia консултанти на план за иднина на твојот бизнис
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_10.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Клучна вредност со аналитика

Ви го доближуваме нашето искуство и знаење од индустријата за да ви помогнеме да успеете.
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_12.png
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/background_video_01.jpg
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_13.png
Ќе бидете дел од успешните бизниси
client-logo-01
client-logo-02
client-logo-03
client-logo-04
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/team_01.png
„Помагаме на нашите клиенти да ги преосмислат, реструктуираат и обноват деловните функции за да создадат агилни и еластични организации“.
Richard GarrettCEO

Тимот на МКМедиа е разновидна мрежа на консултанти и индустриски професионалци со глобален начин на размислување и култура на соработка. Работиме за да ги разбереме вашите проблеми и движиме да поставуваме подобри прашања во стремежот да го подобриме вашиот бизнис.

Услуги за вреднување
Развој и финансиски модели
Корпоративно финансиско советување
Структурирање на зделки
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Идеја за производ
Стручност, искуство, обучен и сертифициран кадар во ИТ секторот.
Технички барања
Наградувани технолошки услуги за вклопување со вашиот бизнис.
Систем Дизајн
Водечки во CoE работат директно со клиентите во оваа голема и прва фаза.
Мрежна околина
МКМедиа нуди четири категории на услуги во својата најдобра мрежа.
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/tc_scheme.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_15.png
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_14.png

Студии на случај

Можност да ви понудиме независен совет
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Вашите цели се индивидуални, веруваме и деловните совети.