310 West 14th North Street, NY
(+1) 88 700 600

Кариери

Тимот на МКМедиа е разновидна мрежа на консултанти, индустриски и ИТ професионалци.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Консалтинг кариера

Ние сме креативна компанија и ви нудиме свежи идеи за бизнис секторот.

Тимот на МКМедиа е разновидна мрежа на консултанти и индустриски професионалци со глобален начин на размислување и култура на соработка. Работиме за да ги разбереме вашите проблеми и стремиме да поставуваме подобри прашања во стремежот да го подобриме вашиот бизнис.

Услуги на вреднување
Развој и финансиски модели
Корпоративно финансиско советување
Структурирање на зделки
Физибилити студии и бизнис планови
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/09/team_03.png

Да работиме заедно

Најдобра компанија за маркетинг и ИТ консултантски услуги на која можете да сметате!
  https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_03.png
  https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_05.png

  Ако имате идеја ќе го најдеме вистинскиот начин

  Овде сме да ве информираме кои тактики бараат финансии, а кои одземаат ресурси.
  bt_bb_section_top_section_coverage_image
  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png

  Чекори на процесот за регрутирање

  Можеме да ви помогнеме во изборот на најдобрите решенија за вашата компанија.

  Идентификување на условите

  Идентификувајте ги можните ресурси

  Пренесување на информациите

  Примање на апликацијата за остварување на целта

  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image