310 West 14th North Street, NY
(+1) 88 700 600

МКМедиа

Ние сме креативна компанија која ви нуди свежи бизнис идеи.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Долгорочна визија и траекторија

Тимот на МКМедиа е мрежа на консултанти, индустриски и ИТ професионалци.

На секој бизнис му треба медиум – тоа нешто што ве издвојува, што го прави вашиот бизнис привлечен, карактеристичен и незаборавен. Заземаме внимателен, стратешки и креативен пристап кон вашите маркетинг и комуникациски кампањи, осигурувајќи се дека вашите пораки резонираат со вашата публика. Нашите привлечни и кориснички фокусирани веб-локации, визуелни слики, содржини и достапност до медиумите се споени со внимателно создадени услуги и насочени анализи на податоци за да им помогнат на нашите клиенти да го достигнат својот потенцијал и да ги реализираат своите цели.

Носиме win-win стратегии за да обезбедите проактивна доминација. На крајот на денот, движејќи се напред, новото нормално што еволуирало од генерацијата X е на пистата која се движи кон рационализирано решение за облак генерирано од корисникот.

Услуги на вреднување
Развој и финансиски модели
Корпоративно финансиско советување
Структурирање на зделки
Физибилити студии и бизнис планови
99%
Моделирање и аналитика
90%
Опции за финансирање
85%
Финансиски решенија

2016

JANUAR 2016

New office in London

JULY 2016

Certificate of Accreditation

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2018

JANUAR 2016

New office in Amsterdam

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

2019

FEBRUARY 2019

New office in NY

MARCH 2020

More than 100 workers

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_03.png
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_05.png

Оперативните процеси се она што го движи бизнисот

Роботот за спиење Somnox сега е достапен во светски познатата водечки продавница на Harrods во Лондон за да ви помогне да успеете.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png

Иднината е посветла кога сте поподготвени

Ние ви помагаме да ја надминете денешната неизвесност преку нашите најдобри тимски потреби.

01Ние сме во можност да пунидиме независен совет

Капитализирајте го дофатливиот ресурс за да ја идентификувате додадената вредност.

02Финансиски совети врз основа на вашите цели

Надминете го дигиталниот јаз со дополнителни кликања од DevOps.

03Тука сме да помогнеме за време на нестабилноста на пазарот

Потопувањето на нанотехнологијата долж информацискиот автопат ќе ја затвори јамката.

https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_04.jpg

Создадете повеќе потенцијални клиенти и развијте го вашиот бизнис

Можеме да ви помогнеме во изборот на најдобрите луѓе за вашата компанија и нејзината работа.

Капитализирајте го дофатливиот ресурс за да ја идентификувате додадената вредност. Надминете го дигиталниот јаз со дополнителни кликања од DevOps.

Оперативните процеси на бизнисот се она што го поттикнува самиот бизнис

Овде сме да ве информираме кои тактики бараат финансии, а кои одземаат ресурси.
Консалтинг стратегии90%
Услуги на вреднување50%
Консалтинг за менаџмент80%
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_05.jpg
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_03.png
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_05.png
Воодушевени сме од крајниот резултат - особено од фактот дека проектот започна навреме за серија важни состаноци во главниот град на државата.
Richars GarretTailwindcss
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png

СТУДИИ НА СЛУЧАЈ

Истражуваме некои од најновите трендови и стратегии
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/09/image_illustrations_04.png

Бидете први во иновациите

Вашите цели се индивидуални. Сметаме дека и деловните совети треба да бидат исто така, затоа му помагаме на вашиот бизнис да напредува во оваа работна средина.
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Нашиот тим

Ние комбинираме глобална експертиза и локален увид за да ви помогнеме
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2019/02/team_01-850x1280.jpg

Head of ConsultingBrian B. Rooney

+353 1 417 259
bbroney@mkmedia.mk
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2019/02/team_02-850x1280.jpg
+353 1 417 259
rgill@mkmedia.mk
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2019/02/team_03-850x1280.jpg

Talent & Performance AdvisorMichelle C. Ward

+353 1 417 259
mward@mkmedia.mk
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image