310 West 14th North Street, NY
(+1) 88 700 600

Услуги

MKMedia тим е разновидна мрежа на консултанти и професионалци со глобален начин на размислување.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Капитализирање на искуството од реалниот свет

Истражуваме некои од најновите трендови и стратегии
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/09/service_01-1280x960.jpg
Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews iterative indicators offline.
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/09/service_02-1280x960.jpg
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity will have multiple.
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/09/service_03-1280x960.jpg
Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_06.png
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_08.png
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_07.png

Ако имате идеја ќе го најдеме вистинскиот начин

Овде сме да информираме за кои тактики треба да се финансираат и кои одземаат ресурси.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png

Чекори на процесот на регрутирање

Можеме да ви помогнеме во изборот на најдобрите луѓе за вашата компанија.

Идентификувај HR барања

Идентификувајте ги можните извори на HR

Комуникација и информирање

Прием на апликација

https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_04.jpg

Оперативните процеси на бизнисот се она што го поттикнува самиот бизнис

Ние сме креативна компанија и ви нудиме свежи идеи и ресурси.
Консултација и стратегија90%
Оперативност кариери50%
Управувачки консалтинг80%
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_03.png
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_05.png

Бидете во првите редови на новата иновација

Вашите цели се индивидуални. Сметаме дека и деловните совети треба да бидат исто така, затоа му помагаме на вашиот бизнис да напредува во оваа работна средина.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://mkmedia.mk/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png

Изберете план кој одговара на вашите потреби

Привлечен бизнис план, финансиска прогноза!
Стратегија
Најдобрата финансиска фирма на која можете да сметате!
$3,200
 • Функционална стратегија
 • Стратегија и операции
 • Корпоративна стратегија
 • Организациска стратегија
 • Трансформација на бизнис модел
Управување
Најдобрата финансиска фирма на која можете да сметате!
$1,200
 • Функционална стратегија
 • Стратегија и операции
 • Корпоративна стратегија
 • Организациска стратегија
 • Трансформација на бизнис модел
Финансии
Најдобрата финансиска фирма на која можете да сметате!
$2,200
 • Функционална стратегија
 • Стратегија и операции
 • Корпоративна стратегија
 • Организациска стратегија
 • Трансформација на бизнис модел
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image